The Last Guardian har vi hørt meget om længe, og det har været forsinket af flere omgange, men det er nu ovre.

For nu er det ret sikkert at spillet når at komme ud til den 7. December hvor det udgives eksklusivt på Playstation 4.

Den kære Playstation Boss Shuhei Yoshida har nemlig lavet dette Tweet:

Så nu kan vi med sikkerhed glæde os til The Last Guardian endelig udgives.

Forrige indlægSkyrim går Monopoly vejen.
Næste indlægAlienware Aurora R5 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)