MMD, teknologivirksomheden bag Philips skærme, lancererPhilips 241B8QJEB. Denne 24″ (23.8 cm) LCD QHD-skærm tilbyder en visuel ydeevne og de produktivitets fremmende værktøjer, professionelle har brug for. Funktioner som SmartImage, IPS, og fuld HD-teknologi garanterer høj billedkvalitet, mens innovationer som LowBlue Mode, Flicker-free og SmartErgoBase passer på brugernes øjne og holdning gennem en hel arbejdsdag. Udstyret med USB 3.0, SmartConnect og indbyggede stereohøjtalere, er Philips 241B8QJEB også designet med respekt for planeten, da den er lavet af 85% genbrugt plastic og overholder flere forskellige miljømæssige standarter.

Billede af højeste kvalitet

Philips 241B8QJEB blev designet til professionelle der bruger en betydelig del af deres arbejdsdag med computerbaserede opgaver. Denne skærm fra Philips er udstyret med højt ydende billedteknologi, der garanterer brugerne en behagelig visuel oplevelse uanset hvad de arbejder med på skærmen, fra foto til grafisk design, til Excel-ark og alt indimellem. Med fuld HD 1920 x 1080 opløsning, bliver alle detaljer i billederne tydelige, mens lysstyrke og kontrast er forstærket for at skabe klare, realistiske billeder. Skærmen er også udstyret med IPS teknologi, der får billederne til at se levende ud fra alle vinkler. Denne bekvemme funktion er særligt god under gruppearbejde, så alle kan se skærmen og de skarpe farver uanset hvor de sidder. Derudover har Philips gået et skridt længere ift. billedkvaliteten ved at udstyre Philips241B8QJEB med den eksklusive SmartImage teknologi, der optimerer skærmens ydeevne ift. indholdet der vises på skærmen. Brugerne kan vælge indstillinger som Movie, Photo, Game, og andre, og skærmen tilpasser selv indholdet, så det giver den bedst mulige brugeroplevelse i alle situationer.

En fornøjelse for brugerne

Philips 241B8QJEB gør noget ekstra for at sikre maksimal komfort og produktivitet for brugerne. Teknologier som LowBlue Mode og Flicker-free reducerer ubehag for øjnene fra kortbølget blåt lys og flimren, hvilket betyder mindre anstrengelse for øjnene selv efter mange arbejdstimer foran skærmen. EasyRead funktionen er en anden praktisk funktion designet til at optimere brugerkomfort ved at skabe en papirlignende læseoplevelse. Selv skærmens SmartErgoBase fod er udviklet med henblik på brugerkomfort, da den kan hæves, sænkes, tiltes og drejes så den kan indstilles ideelt for den enkelte bruger og sikre at man sidder behageligt foran skærmen med mindst mulig fysisk belastning. Foden er også med til at fjerne rod fra kabler, og undgå unødige forstyrrelser.

Intelligente funktioner

Produktivitet kræver mere, derfor er Philips 241B8QJEB udstyret med USB 3.0 Super Speed teknologi for ubesværet high-speed overførsler der er 10 gange hurtigere end USB 2.0 standarden. USB 3.0 leverer også større båndbredde og forbedret strømhåndtering der gør det muligt for brugerne at bruge eksterne enheder med stor lagringskapacitet. Men det er ikke de eneste tilslutningsfunktioner. Philips 241B8QJEB har SmartConnect teknologi, hvilket betyder at skærmen accepterer en lang række tilslutninger blandt andet VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, m.fl.

Philips 241B8QJEB lanceres i januar 2019 til en vejledende salgspris på 1.329 DKK.

Mere information om Philips skærme: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors