LEGO Koncernen løftede i dag sløret for hele produktporteføljen til sin LEGO® Super Mario™ oplevelse. Fans kan bygge videre på det LEGO Super Mario sortiment, der blev annonceret i april, med et helt nyt udvalg af udvidelsessæt, samlerfigurpakker og powerpakker. LEGO Super Mario er resultatet af et unikt partnerskab med Nintendo, som genopfinder den måde, folk interagerer med Super Mario på i den fysiske verden. De produkter, der blev annonceret i dag, giver fans mulighed for at bygge Marios hus, søge efter skatte skjult af Toad og besejre en Koopa Troopa i den bevogtede fæstning. Og det er selvfølgelig ikke alt!

Partnerskabet blev annonceret tidligere på året, og i april blev det supersjove sæt Eventyr med Mario – startbane afsløret sammen med to udvidelsessæt. Startbanen er nøglen til at låse op for hele spil- og legeoplevelsen, da det er det eneste sæt, der indeholder den interaktive LEGO® Mario™ figur, som samler mønter på spilbaner skabt af LEGO klodser. LEGO Super Mario bringer ny interaktivitet og gameplay til den traditionelle LEGO klodsoplevelse.

Alle sæt rummer hver deres række unikke udfordringer og figurer, som fans kan bruge til at lege eller spille mod vennerne med. Ud over udvidelsessættene Kødædende planterutsjebane og Bowsers slot – bosskamp, som blev annonceret i april, omfatter sortimentet: Bevogtet fæstning – udvidelsessæt, Marios hus og Yoshi – udvidelsessæt, Toads skattejagt – udvidelsessæt, Ørken-pokey – udvidelsessæt, Whomps lavaballade – udvidelsessæt og Boomer Bill-spærreild – udvidelsessæt.

I dag blev også ti samlerfigurer af fjender annonceret, der fås i figurpakker som lykkeposer, hvilket giver et ekstra niveau af spænding. Hver pakke indeholder en bygbar figur og et actionelement til spillet – det kunne være en paragoomba, fuzzy, spiny, buzzy beetle, kugle-Bill, Bob-omb, eep cheep, blooper, peepa eller et søpindsvin!

Hvert udvidelsessæt og samlerfigur er beregnet til at blive brugt sammen med startbanen Eventyr med Mario og således forstærke spiloplevelsen. Startsættet har syv actionklodser til forskellige interaktioner med LEGO Mario figuren, som har LCD-skærme i øjne, mund og mave for at vise øjeblikkelige reaktioner på bevægelse, farve og actionklodser. I maj annoncerede LEGO Koncernen og Nintendo også en række powerpakker – med bl.a. Katte-Mario og Bygge-Mario – for yderligere at booste spiloplevelsen med en række forskellige dragter til LEGO Mario, som hver især afslører nye funktioner og kræfter.

“Med dagens annoncering er der introduceret 16 LEGO Super Mario sæt, og jeg ser virkelig frem til at finde ud af, hvordan folks spiloplevelse udvides med dem og de unikke powerpakker,” siger Takashi Tezuka, Executive Officer og Game Producer hos Nintendo Co., Ltd. “Hver spillers præferencer og fantasi er forskellige. Ved at tilføje LEGO klodser, man allerede har, og forskellige LEGO Super Mario udvidelsessæt til startbanen håber vi, at folk kan skabe mange forskellige Mario-verdener og fortsætte med at nyde dem i det uendelige.”

“Reaktionen på LEGO Super Mario har været utrolig,” siger Jonathan Bennink fra LEGO Koncernen, Digital Design Lead på LEGO Super Mario. “Super Mario er virkelig et ikon – og fans har ventet i spænding på frigivelsen af alle detaljer om produktsortimentet. Hele vores sortiment – fra startbane til powerpakker, via udvidelsessæt og figurpakker – er bygget til at vække Super Mario og hans venner – og fjender – til live. Vi elsker, hvor kreative Nintendo- og LEGO fans er, og kan ikke vente på, at de slipper deres fantasi løs, når de skal interagere med Super Mario i den virkelige verden.”

Fans vil også elske den gratis LEGO Super Mario app fra LEGO Koncernen, der er skabt som en understøttende funktion for yderligere at forstærke den fysiske spiloplevelse. Den holder styr på pointene for at inspirere til løbende ombygninger og indeholder desuden digitale byggevejledninger med zoom-, dreje- og visningsværktøjer for at gøre byggeriet lettere, forslag til andre kreative måder at bygge og spille på og udgør et sikkert forum til at dele idéer med vennerne.

Det komplette LEGO Super Mario sortiment lanceres den 1. august 2020, men fans kan allerede nu forudbestille LEGO Super Mario startbanen på www.LEGO.com og fra udvalgte førende forhandlere over hele verden (så længe lager haves).