Der er meget som er blevet lettere med teknik. Nogle steder er det bare ikke særligt gode tekniske løsninger. Det gælder bl.a. til præsentationer eller gruppearbejde. Hovedparten af de løsninger jeg har set er besværlige og kræver software installeret. BenQ’s InstaShow WDC10 har været meget bedre og nu kommer WDC20.

InstaShow WDC20
Opfølgeren til BenQ’s populære trådløse præsentationsløsning, InstaShow WDC10, understøtter nu mobile enheder, 4-deling af skærmbilledet og større interaktivitet. Det er en unik løsning, der gør det let for flere brugere at deles om præsentationer – trådløst og via en enkelt enhed. InstaShow WDC20 er BenQ’s bidrag til en arbejdsplads, hvor samarbejdet både er lettere og mere effektivt.

Et væld af interaktive displayløsninger
Som eksklusiv Jamboard-kanalpartner vil BenQ fremvise Google Jamboard, et cloud-baseret digitalt whiteboard, der gør det at skabe, præsentere og gemme kreative ideer. Kombineret med cloud-baserede IFP-løsninger og en række laserprojektorer med ultrakort projektionslængde og interaktiv funktionalitet understreges BenQ’s fokus på fleksible løsninger til alle markeder lige fra undervisning til mødelokaler og museer.

Fleksibel software
BenQ demonstrerer på ISE 2019 desuden sine innovative softwareløsninger, såsom det egenudviklede X-Sign CMS, der kan bruges på tværs af flere skærme og inkludere f.eks. produktoplysninger, interaktivt indhold samt kataloger og menuoplysninger. EZWrite 5-annoteringssoftwaren på RP-serien af IFP’er gør det let at oprette cloud-baserede noter, der kan knyttes til flere enheder på tværs af platforme eller sågar andre BenQ IFP’er – alt sammen for at fremme samarbejdet i realtid.

BenQ på ISE 2019 i korte træk:

  • InstaShow WDC20 lanceres – Den populære trådløse præsentationsløsning understøtter nu mobile enheder, 4-deling af skærmbilledet og større interaktivitet.
  • Komplet portefølje af laserprojektorer – Med produkter såsom LW890UST, LW720 og LU9235 er BenQ’s laserprojektorer egnet til alt lige fra mødelokaler til videregående uddannelser og museer.
  • Digital skiltning i alle udformninger – BenQ’s produkter inden for digital skiltning omfatter såvel smart-løsninger som slanke udgaver og 4K-understøttelse. Fælles for dem alle er BenQ’s egenudviklede X-Sign CMS samt en høj lysstyrke der gør dem ideelle til virksomheder af enhver størrelse.
  • Interaktive displays – BenQ’s IFP-produkter på ISE 2019 leverer utroligt skarpe billeder med 4K UHD-opløsning. Takket være software til kontostyring og EZWrite 5 til annotering er de fremragende eksempler på hvordan BenQ’s kombination af software og hardware leverer bedre samarbejdsoplevelser.
  • Google Jamboard – Et 55-tommers digitalt whiteboard, der er beregnet til G Suite-kunder og samarbejde med cloud-understøttelse. BenQ er Jamboards eksklusive kanalpartner.