Monster Hunter Rise er netop blevet opdateret med den store patch 2.0 så lad os danne et lille overblik.

Da det er version 2.0 så kan vi nok ikke skjule at det er en opdatering af de større. Det som fremhæves er blandt andet nye våben, monstre og udrustning. Se et sammendrag her:

Patch 2.0 er som sagt ude til Monster Hunter Rise allerede nu. Så skal der ske lidt mere i spillet, så er det bare at give den gas.

Forrige indlægSpelldust anmeldelse
Næste indlægFå overblikket over Famicom Detective Club
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)