Sæsonafslutning på ESL Pro Legaue i Odense var både spændende og underholdende. Allerede i semi finalen hvor Astralis og mousesports stødte sammen om en plads i finalen var der fuld knald på begge hold. Det var tæt hele vejen hvor mousesports sikrede sig en plads i finalen med et win på Dust2. Glæden hos Finn “karrigan” Andersen fra mousesport var ikke til at tage fejl.

Det blev svenske Fnatic som mousesports mødte i finalen. Her vandt mousesports 3-0 i BO5 matchen. Det var tæt selvom Brollan’s enestående spil ikke var nok til at sikre Fnatic første map som var Inferno. Lyset blev slukket for Fnatic på Train da karrigan tog en runde med et ace. På Mirage kom Fnatic godt fra start men mousesports fik alt til at fungere og kunne hentet mappet hjem med 16-11.

Forrige indlæg3 klassikere på Steam
Næste indlægGhostbusters: Afterlife trailer
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.