MSI, en af de førende producenter inden for computerhardware og gaming-udstyr, indgår partnerskab med den kendte spiludvikler CAPCOM for at fejre 20-års jubilæet for den ikoniske Monster Hunter-serie. Det omfangsrige gameplay, de krævende udfordringer og den fordybende multiplayer-oplevelse har gjort Monster Hunter-serien til en elsket klassiker blandt gamere i alle aldre.

Partnerskabet blev præsenteret på Tokyo Game Show 2023 sammen med nyheden om udgivelsen af en række limited edition-produkter, der skal markere Monster Hunters 20-års jubilæumsfejring i marts 2024.

Et monster værdigt

Inspirationen til produkterne stammer fra et af seriens mest ikoniske monstre, Rathalos, og indfanger monsterets majestætiske udstråling og kraft i en række periferiudstyr til gaming, der kun vil være tilgængeligt i et begrænset omfang.

Produktserien, der er baseret på MSIs anerkendte hardware og de klassiske spilelementer fra CAPCOM, består blandt andet af bærbare gaming computere, skærme, grafikkort, bundkort, etuier, kølere og controllere, som inviterer en hver gamer til at begive sig ud på en rejse for at erobre Monster Hunters dragende verden.

Monster Hunter-serien er et action rollespil, hvor spillerne skal kæmpe mod gigantiske monstre i en smuk og magisk verden, hvor hemmeligheder og udfordrende kampe venter om hvert et hjørne. Siden det første Monster Hunter-eventyr gjorde sin debut i 2004, er seriens popularitet vokset for hvert nyt kapitel. Serien er i dag en af genrens mest populære eksempler og har en passioneret fanbase med spillere over hele verden.  

For mere information: https://msi.gm/MSIxMH20_TGS