MSI lancerer PS42 og GF63, to elegante og lette bærbare pc’er, der begge blev afsløret på Computex 2018. De to nye modeller er særligt egnet til folk der ofte hhv. arbejder eller gamer på farten, hvilket afspejles i den lave vægt og det robuste, men stilrene design. Begge maskiner har en ekstremt tynd kant omkring skærmen, der nærmer sig et edge-to-edge design. Det gør den ikke blot pænere at se på, men er også med til at holde størrelsen og vægten nede.

“Markedet for tynde og lette bærbare pc’er har fortsat et stort potentiale, men folk vil samtidig ikke gå på kompromis med ydeevnen, når de er undervejs. Samtidig er forbrugere i Norden både ekstremt pris- og designbevidste, så vi er overbeviste om, at vores to nye maskiner vil falde i god jord. PS42 er den seneste model i vores nye Prestige-serie, der leverer både arbejdsluksus og rå kraft til en overkommelig pris. GF63 er samtidig et bevis på, at man som gamer ikke behøver at gå på kompromis med hverken design, ydeevne eller vægt, selvom budgettet ikke rækker til en high-end gaming-bærbar” fortæller Patrik Thorell, Marketing & Communications Officer for MSI Nordics.

PS42 – kompromisløs ydeevne indhyllet i et elegant design

Det første der springer i øjnene ved den slanke PS42, er det stilrene, sølvfarvede ydre, der bryder med konventionelle design af bærbare gaming-pc’er. Lad dig ikke narre af vægten på kun 1,19 kg og tykkelse på sølle 15,9 mm; med en smuk 14″ skærm, NVIDIA GeForce-grafik* og op til en Core i7-processor fra Intels 8. generation samt en batterilevetid på mere end 10 timer**, kan PS42 levere varen med stil, hvor som helst.

Læs mere om MSI PS42 her.

*Kan konfigureres med NVIDIA GeForce MX150 2GB GDDR5 dedikeret grafik (Modelsuffiks: 8RB)
**Testet i MobileMark 2014. Afhænger af systemkonfiguration.

GF63 – slank og let gaming bliver mainstream

Med en vægt på under 2 kg, en tykkelse på kun 21,7 mm og et elegant design med overflader i børstet aluminium, er MSI GF63 et 15,6″ stort bevis på, at en bærbar gaming-pc kan være letvægter og sværvægter på samme tid. En Core i7-processor fra Intels 8. generation samt NVIDIA GeForce GTX 1050Ti-grafik udgør kraftværket i GF63, der med en batterilevetid på over 7 timer* og en attraktiv pris gør mobil gaming mere mainstream end nogensinde før.

Læs mere om MSI GF63 her.

Pris og tilgængelighed

MSI PS42 kan købes i Danmark fra midten af september til en startpris på 7990 kroner.
MSI GF63 kan købes i Danmark fra 4. kvartal til en startpris på 7990 kroner.