Udvikleren Cyan Worlds har netop annonceret et remake af det klassiske spil Myst og at den er på vej til Xbox Game Pass på både Xbox One, Xbox Series X|S, Cloud og PC. Ligeledes skulle den også finde vej til PC via Steam, Epic Games Store og GOG. Skulle man gå hen og spille Myst Remake på Steam, vil der både være en almindelige og VR version.

Spillet finder sted på øen Myst og områderne omkring kaldet Ages. Du har til opgave at finde historien bag øen og hvordan du selv er impliceret i dens familie tragiske fortælling. De valg du tager, vil påvirke din rejse og ikke mindst øen selv.

Nogle af de opgraderinger spillet her har fået, er muligheden for optil flere sprog i spillets UI, dialog og undertekster. Der vil også være et væld af indstillinger for den grafiske afdeling, lige fra ray tracing til supersapling. I VR vil man kunne vælge om ens drejning skal være glidende eller hurtig vendinger. Man vil også kunne vælge at hurtigrejse opad trapper og stiger. På Xbox Series X|S vil spillet køre i 60 fps.

Myst Remake udkommer d. 26 August på Xbox One, Xbox Series X|S, Cloud, PC, Steam, Epic Games Store og GOG.