NBA 2K20 anmeldelse

Basketball på højt plan

0
2390

Når man taler om sport spil, så er det så meget andet end fodbold og golf spil. Vi ser nu nærmere på årets bud på et lækkert basket spil. Vi har taget fat i PlayStation 4 versionen af NBA 2K20.

Først og fremmest må jeg personligt erkende at jeg ikke er den store basketball spiller på konsol (eller i virkeligheden). Så det var med en hvis skepsis NBA 2K20 blev startet op for første gang.

Det er selvfølgelig ikke første gang at NBA 2K er sat i en konsol herhjemme. Men må erkende at det er en af de titler der har været svære at komme igang med. Det var mest af personlige årsager. Er jo en gammel fodbold spil elsker, så det kan jo være svært at prøve noget nyt.

Da NBA 2K20 blev startet op, blev man jo nærmest helt basket glad. Man kan se der er kælet for detaljerne i spillet. Selvom jeg absolut ikke er basketball fan, så føler man sig meget velkommen i sådan en titel.

Der er så meget basket stemning over denne titel at man ikke fatter det. Og noget der gør den stemning virkelig er den grafiske del. Det er et meget flot spil, og man føler man er meget tæt på virkeligheden når det spilles. Det er selvfølgelig ikke 100% fotorealistisk, men det er rykket et skridt nærmere.

Noget der kan være svært for en ny i basket verdenen er at komme igang med spillet. Det kan meget nemt være svært at kontrollere ens spiller. Det var nok et af de største problemer sidst jeg havde fat i en basket titel. Sådan er det heldigvis ikke mere. Holdet bag spillet har virkeligt gjort det nemt at komme igang med.

Men når det så er sagt, så kommer næste bump på vejen. Det er at mestre spillet. Man kan som sagt nemt komme igang med det, men det er meget svært at bruge alle de teknikker der er i spillet. Det er bygget op så alle kan spille det. Men vil man til tops, så skal der læres alle de ekstra muligheder for tricks og måder at skyde på.

Når man har fat i en ny titel i en spilserie er der selvfølgelig altid nye features. Det er også tilfældet i NBA 2K20. I den her titel der er der mest bygget op på det vi kender fra den foregående titel. Dette er et bevidst valg. For der er ikke grund til at lave om på noget som virker perfekt.

Personligt, så vil jeg mene det som er trækplastret i denne titel, det er spillets historie del. Det er altid fedt at selvom det “bare er et sports spil”, så har man lagt personlighed i spillet.

Vi skriver 2019 som kalender år, og man ved at folk vil have mobil og spil på konsol forenet. Det har man selvfølgelig lyttet til i NBA 2K20. Der er en lækker companion app. Der kan man blandt andet tage et billede af sig selv og på et personligt look i spillet. Ud over det er der events og meget andet. Sådanne tiltag bydes velkommen med stor glæde.

NBA 2K20 er basket på højt plan. Nye som gamle fans bydes velkommen i denne ret virkelige verden. Hvis du ikke vil ud og dyrke en masse sport, så er NBA 2K20 vejen frem. Det er så intenst så det næsten tæller for at dyrke sport.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNioh 2 får åben beta
Næste indlægQNAP udgiver QTS 4.4.1 til cloud-hybridlager og Fibre Channel
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)