Selvom Nioh 2 ikke er udgivet endnu, så er der snart mulighed for at prøve kræfter med spillet.

Sony har nemlig på deres officielle Twitter profil løftet sløret for vi får en åben beta af spillet på PlayStation 4:

Den åbne beta til Nioh 2 får man adgang til på PlayStation Storen. Den starter den 1. november og varer helt til den 10. november. Så der er rig mulighed for at deltage i den åbne beta inden den stopper.

Forrige indlægOvercooked! 2 har fået ny DLC
Næste indlægNBA 2K20 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)