ETGEAR (www.netgear.com), førende leverandør af netværksenheder i nutidens smarthjem, høstede anerkendelse for Orbi WiFi System og Arlo Pro Wire-Free HD ved CES 2017 Best of Innovation Awards, mens Nighthawk X10 Smart WiFi Router bliver belønnet med den mest prestigefyldte pris. Nyheden blev offentliggjort i dag ved CES Unveiled New York, der finder sted inden CES 2017, som afholdes fra 5. til 8. januar i Las Vegas.

“Innovation er kerneværdien inden for vores produktudvikling, og vi er meget glade for anerkendelsen, som CTA giver os for vores hårde arbejde”, siger David Henry, senior vicedirektør for hjemmenetværksprodukter hos NETGEAR. Han fortsætter: “Vi er især stolte over anerkendelsen af vores debut inden for mesh-netværk med Orbi-systemet og vores nyeste videoovervågningskamera Arlo Pro.  Og sidst, men ikke mindst, at Nighthawk X10-routeren får innovationsprisen inden for sin kategori, da vi helt oprigtigt mener, at det er den hurtigste, mest funktionelle og velkonstruerede router på markedet i dag”.

Nomineringerne er baseret på teknologi, æstetik og designkvalitet, funktionalitet og brugsværdi, unikke funktioner, samt hvordan produktets design og innovation placerer sig i forhold til lignende produkter på markedet. Juryen består af uafhængige industridesignere og ingeniører samt branche- og fagjournalister.

De tre NETGEAR-produkter, som modtager udmærkelser er:

Nighthawk X10 AD7200 Smart WiFi Router er den hurtigste router på markedet. Læg dertil en topmoderne Quad-Stream Wave 2 802.11ac-implementering – understøtter også den næste generation af 60 GHz wi-fi-teknologi – 802.11ad. Den kombinerede wi-fi-ydelse er på ufattelige 7,2 Gbps, som skaber fundamentet for de overlegne egenskaber inden for videostreaming i 4K, VR-spil og lynhurtige downloads. Centralt står også routerens processor, som med fire kerner og 1,7 GHz clockfrekvens er den hurtigste processor i en router på hjemmemarkedet. Processoren er også afgørende for alle tillægstjenesterne, som routeren tilbyder, heriblandt Plex Media Server. Nighthawk X10 forhandles nu til en vejledende pris på 4290 kroner, inklusive moms.

Trådløs dækning i hvert eneste hjørne af hjemmet – med stabil og god ydelse – har længe været en stor udfordring, hvis ikke ligefrem umuligt for de fleste. Her vil NETGEAR Orbi WiFi System være en smart og ikke mindst enkel og brugervenlig løsning, der ikke går på kompromis med hverken ydelse eller funktionalitet. Med Tri-band WiFi-teknologien benyttes der et dedikeret bånd til kommunikation mellem Orbi-routeren og Orbi-satellitterne. Orbis kan præstere båndbredde i op til 3 Gbps via 802.11ac AC3000 WiFi-teknologi, så du er sikret god ydelse, uanset hvor mange enheder, du kobler til. Orbi WiFi System med router og én satellit forhandles nu til en vejledende på 3890 kroner, inklusive moms.

Med det smarte, kompakte design kombineret med trådløs forbindelse uden behov for en strøm kan Arlo Pro Wire-Free HD-kameraerne monteres lige der, hvor du har brug for dem – både indendørs og udendørs.  Det er verdens mest avancerede og alsidige intelligente overvågningskamera til hjemmebrug – udstyret med hurtigt opladende batterier med høj kapacitet, tovejs-lydkommunikation, sirene på mere end 100 decibel og 130-graders synsvinkel – noget som ingen andre hverdagskameraer kan tilbyde. Løsningen kan integreres med smarthjem-systemer fra flere aktører. Arlo Pro-systemet har en vejledende startpris på 2490 kroner, inklusive moms. Ekstra kamera tilkøbes for 1849 kroner, inklusive moms.

De prestigefyldte Innovation Awards-udmærkelser, der sponseres af Consumer Technology Association (CTA), organisationen bag CES 2017-messen, anerkender fremragende præstationer inden for produktudvikling, design og ingeniørarbejde i forbindelse med forbrugerelektronik og tjenester siden 1976.