Nighthawk M5 5G WiFi 6 Mobile Router (MR5200) er blevet udnævnt som en CES® 2020 Innovation Awards Honoree. Den branchedefinerende mobile router slutter sig til NETGEARs Insight Instant Mesh WiFi-løsning og Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6-router, der ligeledes er udnævnt som Innovation Honorees.

NETGEAR Nighthawk M5 Mobile Router er designet til at give hurtigere internethastigheder med lav latency over WiFi 6 og 5G. Disse to teknologier kombineres for at holde hele familiens enheder tilsluttet 5G via WiFi 6-netværket med kapacitet til at streame HD-video eller spille online spil samtidig – fantastisk til forældre til at holde børnene tilsluttet og underholdt under eksempelvis transport. Nighthawk M5 er også perfekt til mobile forretningsfolk på farten – uanset om det er på vejen eller som pendler. Nighthawk M5 Mobile Router er designet til at give dem med en mobil livsstil en forbunden hverdag eller til at blive brugt som et alternativ eller backup-valgmulighed til hjemmeinternet med gigabit Ethernet-porten.

Med muligheden for at forbinde Nighthawk M5 til en eksisterende router i hjemmet, kan du via routerens 1Gbps Ethernet-port give 5G-hastigheder til dit hjemmenetværk, eller benytte den som en backup-løsning for at sikre, at du altid har forbindelse. Routeren inkluderer et kraftfuldt litium-ionbatteri som kan fjernes, hvis enheden bruges som stationært i hjemmet eller på kontoret.

“Hos NETGEAR skaber vi den næste generation af netværksløsninger og de teknologier, som vil hjælpe os, er WiFi 6 og 5G – begge vil fundamentalt ændre måden vi lever, arbejder og oplever den digitale, forbundne verden på. Nighthawk M5 forbinder egenskaberne fra de to trådløse teknologier og giver uanede muligheder for avancerede trådløse løsninger. Vi er taknemmelige for, at Consumer Technology Association har udnævnt Nighthawk M5 til at være en Innovation Honoree,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef for NETGEAR.

M5 kommer i efteråret.