Så er der en ny vil gadget til alle os der er vilde med Pikachu.

En ny Nintendo 2DS XL er netop annonceret, og det er ikke en hvilken som helst version. Det er en Pikachu Edition. I kan læse den officielle udmelding fra Nintendo her:

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition lanceres 26. januar 2018

14. december 2017 – Den 26. januar 2018 bliver New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition lanceret i Danmark og resten af Europa. Ud over dette flotte, nye medlem af Nintendo 3DS-familien udgives samme dato det klassiske spil Pokémon Crystal i hhv. en begrænset version med downloadkode i spilæske til salg hos forhandlerne og så via Nintendo eShop.

Pokémon Crystal udkom første gang i Japan for sytten år siden og var det første Pokémon-spil, hvor spillerne kunne vælge, om de ville spille som en dreng eller en pige. Den version, som udkommer 26. januar, vil være kompatibel med Pokémon Bank og spillerne vil desuden få muligheden for at møde den mytiske Pokémon Celebi ved en event efter at have gennemspillet eventyret. I den originale version kunne man kun få fat i Celebi via et særligt tilbehør. Du vil også kunne bruge funktioner som Link Trades og Link Battles.

Bemærk venligst, at Pokémon Crystal og New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition er to separate produkter og lanceres således ikke som en bundle, men sælges hver for sig.

Skal New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition hjem til samlingen til næste år?