Nu har Ghost Games, et spilstudie under Electronic Arts Inc., lanceret  Need for Speed™ til Xbox One og PlayStation 4.

“Lige siden vi begyndte vores arbejde med at genstarte denne hæderkronede spilserie, har det været vores mål at skabe et spil, der leverer lige præcis det, vore fans ønsker sig,” sagde Marcus Nilsson, ledende producer hos Ghost Games. “Vi har især fokuseret på spillernes justeringsmuligheder og har skabt en spiloplevelse, der er dybt funderet i nutidens urbane bilkultur. Vi har også sammensat en fængende historiefortælling i en åben verden, der kommer til live, når mørket falder på, og samlet det hele for at skabe den ultimative Need for Speed-oplevelse.”

Med et nærmest uendeligt antal visuelle justeringsmuligheder, bildele fra autentiske brands, præstationsfremmende opgraderinger, finjustering af bilernes styring og et helt nyt udsmykningsværktøj vil Need for Speed mere end nogensinde før i spilseriens 20 år lange historie, lade spillerne sætte deres helt personlige præg på deres biler. Spillet vil suge dig med ind i en oktanfyldt oplevelse med udgangspunkt i nutidens urbane bilkultur og sætter samtidig fokus på både eksisterende og spirende trends fra alle hjørner af bilernes verden. Udviklingsholdet har samarbejdet tæt med Speedhunters om alle aspekter af spillet – lige fra udvalget af biler til de relevante bildele, man kan gøre brug af, for at sikre, at Need for Speed virkelig repræsenterer den moderne biltuningsscene bedst muligt.

Fem måder at spille på – Speed, Style, Build, Crew og Outlaw – er en vanedannende ny form for spilmekanik, der driver spiloplevelsen frem gennem den sammenvævede fortælling, som bygger på fem af den virkelige verdens bilikoner. Disse ikoner – Magnus Walker, Ken Block, Nakai-san, Risky Devil og Morohoshi-san – er stjernerne i nutidens urbane bilkultur og har leveret inspirationen bag de vidt forskellige spiloplevelser gennem den måde, de lader deres færdigheder komme til udtryk på hver eneste dag ude på gaderne. Gør dig fortjent til deres respekt og opbyg dit ry på rejsen mod status som det ultimative ikon!

Besøg www.needforspeed.com for at få mere at vide om spillet.

Need for Speed er nu tilgængeligt over hele verden til Xbox One og PlayStation 4.