Vi var meget positive da vi anmeldte Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. I Fredags udkom spillet og det vil vi fejre i denne nyhed.

Den bedste måde man kan fejre det på, er at dele en god trailer med jer allesammen. Denne gang tager vi selvfølgelig fat i en udgivelses trailer.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom er ude til Playstation 4 og PC. Vi på redaktionen kan varmt anbefale spillet!

Forrige indlægSe en tech demo af Metro Exodus
Næste indlægMLB The Show 18 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)