En ny trailer til Metro Exodus kan vi desværre ikke byde på denne gang. Men vi kan vise jer en lækker tech demo til spillet.

4A Games som står bag spillet, har nemlig frigivet en lækker tech demo af Metro Exodus. Så nu kan vi se hvor flot spillet er indtil videre.

Metro Exodus har ikke udgivelses dato endnu, men det er sat til udgivelse en gang i år.

Forrige indlægGod of War er gået guld
Næste indlægNi no Kuni II: Revenant Kingdom ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)