Det er altid rart at vide et spil er gået guld, for så er vi sikre på at det udgives til tiden. Nu kan vi sætte flueben ved Nier: Automata også.

Yosuke Saito som er en af hovederne bag spillet har med dette Tweet vist os at spillet er gået guld:

Den oversatte version beskriver det kort at spillet er klart og en “Master kopi” er klar, hvilket betyder at spillet er gået guld!

Nier: Automata er ude på Playstation 4 og PC den 7. Marts.

Forrige indlægVirtuos åbner studie i Paris
Næste indlægMorgan anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)