Blizzard er specielt kendt for alle deres events i eksempelvis WoW. Og de har med stor succes taget disse events over i deres andre spil også.

Der er netop startet et nyt event i Heroes of the Storm. Byd stort velkommen til Lunar Festival, som vi sjovt nok også kender fra World of Warcraft. Ikke nok med Lunar Festival, får vi også en ny karakter i spillet. Den nye karakter hedder Valeera og er en Rogue, og den har følgende fordele:

  • Sinister Strike — Dash forward, hitting all enemies in a line for one Combo Point
  • Blade Flurry — Deal damage in an area around Valeera for one Combo Point per enemy Hero hit
  • Eviscerate — Consume all Combo Points to eviscerate an enemy, dealing increased damage per Combo Point spent

Og hvad Lunar Festivalén angår, kan I se her hvad det går ud på:


The Lunar Festival is back in the Nexus from now until February 14! The Heroes of the Storm are celebrating the new year, and you’re invited to join in the fun with themed skins, mounts, bundles, and special event quests. Players can complete the Rooster Race for special rewards—once for 200 gold, and 25 times for the Lunar Rooster mount and portrait.

I kan selvfølgelig se videoen der er med nyheden her, hvor vi blandt andet får præsenteret den nye karakter i spillet.

Så skynd jer ind og giv den gas i spillet indtil den 14. Februar!

Forrige indlægVirtuos åbner studie i Paris
Næste indlægMorgan anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)