Under dette års E3 har Nintendo afholdt deres presse konference under navnet Nintendo Treehouse.

Vi vil i denne nyhed samle op på hvad Nintendo har budt os på dette års E3, og selvfølgelig også fortælle en smule om hvad vi har i vente af de forskellige titler.

DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past

Nogen vil nok mene at de har hørt om denne titel, og det er også ganske rigtigt. Denne gang udgives spillet i en opdateret version til Nintendo 3DS, som selvfølgelig får en grafisk ansigsløftning. Spillet vil også byde på mindre fjender, så vi vil få en bedre og mere passende spil oplevelse.

DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past udgives til Nintendo 3DS den 16. September.

Ever Oasis

Er du til action, eventyr med et twist af puzzle, så er Ever Oasis vejen frem. Spillet kommer også til at byde på skattejagter og en masse spændende kampe i realtid.

Ever Oasis udgives til Nintendo 3DS i 2017.

Mario Party Star Rush

Vi kender nok alle Mario Party Star Rush serien, og nu er der et nyt spil i serien på vej, men denne gang er det så på Nintendo 3DS.

Der er lovet det bliver med betydeligt mere tempo end vi er vandt til med Mario Party spillene, men det kan i selv bedømme med denne trailer:

Mario Party Star Rush udgives den 7. Oktober il Nintendo 3DS.

Monster Hunter Generations

Monster Hunter Generations er en titel vi kender, men det der blev annonceret angående denne titel, er at man nu kan få fingrene i en Demo af spillet.

Måden du kommer i besiddelse af denne Demo, er at logge ind på din Nintendo konto og besøge siden til at downloade det ved at klikke her.

Paper Mario: Color Splash

Et nyt Paper Mario er på vej, så lad os byde velkommen til Paper Mario: Color Splash.

Mario får en ny partner i denne titel, og han hedder Huey. De skal sammen hjælpes ad med at få farverne tilbage til de stakkels farveløse Toads. Se traileren til spillet her, og bliv lidt klogere:

Paper Mario: Color Splash udgives på Wii U den 7. Oktober.

Vil du se mere af Paper Mario: Color Splash, kan du klikke her, og se hele 40 minutters Gameplay fra spillet.

Rhythm Paradise Megamix

Du kender nok Rhythm Paradise helt tilbage fra Gameboy Advance, men denne måtte vi kigge langt efter da den ikke kom til Europa, men nu er der godt nyt. For nu kommer Rhythm Paradise Megamix, som byder på hele 100 rytmespil, hvor af de 30 er helt nye. Så nu er der rigeligt at tage sig til når det lander i butikkerne.

Rhythm Paradise Megamix

Rhythm Paradise Megamix udgives til Nintendo 3DS den 21. Oktober.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Det som tog mest opmærksomhed for Nintendo var nok The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som både udgives til Nintendo Wii U og den kommende NX.

Vi præsenterede det den anden dag, så i kan læse meget mere om det ved at klikke her.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er sat til udgivelse i 2017, men mon ikke det udgives i Marts måned sammen med den kommende Nintendo NX konsol.