Steelseries har endnu engang forkælet os med et lækkert gaming headset. Denne gang er det den meget velkendte og ikke mindst best-selleren V2 Prism der har fået en ordentlig overhaling. Der er kommet nye lydenheder i ørekopperne, der er kommet en masse lys i, som der er i de andre headset i Siberia serien. Den opgraderet model af V2 Prism som idag hedder Siberia 200, har de valgt ved Steelseries at kalde Siberia 350.

Steelseries_Siberia_350-tech-boom.com-02

Selve desginet af headsettet er det samme som V2 Prism og Siberia 200. Den velkendte bue med læderbåndet som gør tilpasning omkring hovedet sublim, er bibeholdt på Siberia 350. Vi har stadig den udtrækkelige mikrofon  som Steelseries er så gode til. Der er nu kommet læder på ørekopperne istedet for stof. Det er der både positive og negative ting ved. Det positive er at lyden bliver meget bedre isoleret, når man har valgt læder. Det giver desværre også bare den effekt at ørerne bliver meget varme, efter kun et par timers spilletid. Selvom Steelseries har gjort meget for at ventilere netop Siberia 350, så kan det ikke undgås at der bliver varmt. Der er stof at foretrække. Men jeg kan sagtens følge Steelseries strategi, da vi har et headset som skal præstere med 7.1 dts X.

Der er dog alligevel blevet lavet lidt om på designet. Der er ikke længere en mixamp på ledningen. Det hele er flyttet op på ørekopperne. Om det er godt eller skidt er nok en smags sag og mon ikke vanens magt spiller lidt ind. Jeg havde det ihvertfald en smule svært ved at vænne mig til, at for at mute min mikrofon, skulle jeg om bag venstre ørekop, for at aktivere og deaktivere mute funktionen. Det var lidt nemmere for mig, når den sad på ledningen.

Komforten ved headsettet er som forventet. De sidder bare hamrende godt. Komforten er altid i top på Steelseries headsets og den skuffer heller ikke på Siberia 350. Den velkendte rem gør som altid sit arbejde til perfektion.

Steelseries_Siberia_350-tech-boom.com-03

 

Steelseries har af en eller anden uforklarlig årsag valgt at montere en kun 3meter ledning på headsettet. Jeg er ikke helt klart over hvorfor, da størstedelen af gamere sidder længere væk end 3 meter fra deres kabinet. Hvis man som gamer har valgt laptop løsningen, så er der ikke de store problemer i det, men har man en stationær, så kniber det lidt med at nå. Men kvaliteten af det hele fejler bestemt ingenting. Men i min optik burde ledningen have været lidt længere.

Hvad angår lir’ som vi jo godt kan lide her på redaktionen, så er der kommet de sædvanlige 16,8 millioner farvevalg i denne model. Det er efterhånden blevet et af deres mærketing ved deres produkter. Headsettet kan fås i tre forskellige nuancer. Hvid som billederne viser, i en matsort farve med orange stof i ørekopperne og en matsort med gråt stof i ørekopperne. Vi har testet den hvide model.

Der står på kassen at man har muligehden for at tilsluttet Siberia 350 til sin PS4. Igen kommer ledningen på de knap 3 meter til at være en begrænsning fordi, man kommer til at sidde meget tæt på TV’et når man har tilsluttet og monteret headsettet. Det er en skam, fordi det fungere upåklageligt på PS4. Jeg havde dog lidt knas med mikrofonen på PS4 men det var dog bare lidt indstillinger der skulle ændres.

tweak_dk_SteelSeries_Siberia_350_32

Lyden i headsettet er som altid rigtig rigtig god. Selvom den har fået nye enheder i ørekopperne i opgradering til 7.1 dts X så lyder de nu meget som enhederne i Siberia 200. Dette er på ingen måder skidt da Siberia 200 er et fremragende headset med en fremragende lyd. For at kunne aktivere 7.1 dts X kræves der som altid software. Engine 3 gør sig igen gældende som ved de andre produkter hos Steelseries. Jeg har foretaget test af lyden i 7.1 dts X og jeg må sige at det fungere ganske godt. Jeg har lidt svært ved at høre forskel på det og så på det mere almindelig 5.1 som man ser i de lidt dyre gaming headset. Men hovedsagen er at det virker som det skal. Lyden er klar, sprød og lækker. Her kan man ikke sætte en finger på Siberia 350. Ligesom jeg har brokket mig lidt over manglende bass i både V2 og Siberia 200, så gør det sig også gældende her. Der mangler lidt bulder og brag hvis det står til mig.

Headsettet levere også ganske fremragende når man går fra gaming til musik. Desværre er der ikke mulighed for at tilslutte Siberia 350 til en mobil enhed, da den eneste tilslutningsmulighed det har, er en USB tilslutning. Men har man i forvejen et headset til at tage med sig i toget, så er det slet ikke dumt at høre musik på i hjemmet. Der er en god klang og lyden er klar og lækker.

Der er virkelig kommet gang i de nye neodynamiske 50mm enheder som der er brugt i Siberia 350.

Konklusion.

Steelseries Siberia 350 er til prisen et afsindigt lækkert headset. Jeg har ikke kunne finde nogen i samme prisklasse, som kan levere 7.1 lyd i den klasse som Siberia 350 kan. Der er ingen slinger i valsen på nogen måde og lyden bliver leveret som man vil have den. Som et gaming headset til spil som Battlefield, Call of Duty og bilspil.

Jeg er ikke fan af den korte ledning og det er lidt uforståeligt for mig, at de har valgt at gøre det på den måde, når nu headsettet nu er kompatibel med PS4. Det trækker altså lidt ned i min bog.

Men ellers er headsettet rigtig godt til prisen og man får meget for pengene.

Jeg vil give det 4 ud af 5 stjerner grundet den korte ledning og mit lille besvær med mute knappen bare venstre ørekop.

 

Tak til digitalPR og Steelseries for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSteam Summer Sale starter i næste uge
Næste indlægSe hele 10 minutter af NiOh Gameplay
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
steelseries-siberia-350-headset-anmeldelseSteelseries har forkælet redaktionen med deres nye 7,1 dts X gaming headset. Et glimrende headset til en rigtig god pris.