Nintendo Selects er en samling klassiske og populære spil, der genudgives til en ny og vældig god pris. Dette er en perfekt mulighed for at anskaffe sig klassiske titler enten til sig selv eller som julegave til andre Nintendo-fans. Til Wii og Wii U er der allerede genudgivet over tyve klassiske Wii-spil under Nintendo Selects-mærket, og nu er turen kommet til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS. De spil, der bliver en del af Nintendo Selects til de håndholdte systemer fra den 16. oktober, er:

  • The Legend of Zelda: A Link between Worlds: Opfølgeren til det klassiske Super NES-spilThe Legend of Zelda: A Link to the Past. Oplev et nyt, fantastisk eventyr i kongeriget Hyrule. Her er masser af nye genstande og egenskaber. Du kan fx forvandle Link til en tegning på væggen og på den måde komme til ellers svært fremkommelige steder.
  • Star Fox 64 3D: Star Fox-teamet vender tilbage for at tage på nogle af sine mest storslåede missioner, der tidligere blev udgivet under navnet Lylat Wars i Europa. Bekæmp fjenden samtidig med du flyver mellem ruiner og meteorer. Et intensivt actionspil, perfekt som multiplayer.
  • nintendogs + cats: Herligt spil, hvor du tager dig af de mest nuttede hundehvalpe og kattekillinger i din Nintendo 3DS. Lær dem tricks, deltag i konkurrencer og flere andre aktiviteter. Du kan låse op for mange forskellige racer undervejs i spillet og du skal huske at kæle med de søde dyr. I spillet her starter du med at kunne vælge mellem French Bulldog, Toy Poodle og Golden Retriever.
  • Mario Tennis Open: Tennis med Mario og hans venner, hvor du kan spille med op til tre venner samtidigt, enten online eller offline via Local Play-funktionen. Spil med topspins, backspins, loops og meget mere. Du kan endda bruge såkaldte Chance Shots, der virkelig udfordrer din modstander.
  • Yoshi’s New Island: Yoshi og Baby Mario genforenes i dette hyggelige platformeventyr. Her findes utroligt meget at samle på og mange vidunderlige verdener at gennemføre i Yoshis altid gode selskab.
  • Mario Party: Island Tour: Herligt partyspil med 80 forskellige mini-spil du kan spille med venner via Download Play-funktionen.

Disse titler, som nu lanceres under Nintendo Selects, er alle meget populære Nintendo-spil. Tilsammen har de ifølge Nintendos salgstal solgt i over 3,8 millioner eksemplarer i Europa og relanceres således den 16. oktober.