Der har været meget tale omkring en ny Nintendo Switch. Nu er det officielt at vi får en lille ny. Byd stort velkommen til Nintendo Switch Lite.

Som navnet antyder, bliver det en lidt mindre version af konsollen vi får. Denne konsol henvender sig til alle dem der elsker at spille Switch i håndholdt mode. Nintendo Switch Lite kan ikke sættes til Tvét nemlig. Ud over det mangler den HD rumble. Men de har lovet man får mellem 20 og 30 % bedre batteri levetid, hvilket er perfekt for håndholdt gaming.

Som I kan se på billedet, så er konsollen en hel enhed, og ikke med Joy-Cons som man kan tage af. Dette gør den mere strømlignende og perfekt til at tage med på turen. Den mest synlige forskel er nok at den som sagt er lidt mindre. Skærmen er også på 5.5″ frem for de 6.2″ vi har på den nuværende Switch. Den kommer til at understøtte alle Nintendo Switch spil som kan spilles i håndholdt mode.

Nintendo Switch Lite udgives den 20. september. Prisen på den er ikke fastsat endnu, men den bliver en kende billigere end Switch, så der er gode penge at spare her.