Nintendos nye blækspruttespil Splatoon til Wii U har nu oversteget et salg på en million eksemplarer på verdensbasis, ifølge Nintendos interne salgstal. Tallene dækker over 230.000 fysiske og digitale antal spil solgt i Europa, over 368.000 i Japan og mere end 476.000 solgt i Syd- og Nordamerika, desuden er der solgt 20.000 Splatoon-spil i Australien.

”Siden Splatoon udkom den 29. maj, har det været skønt at se så mange spillere konkurrere online”, sagde Nintendo of Europe-præsident Satoru Shibata. ”Vi er glade for, at dette nye spil eksklusivt til Wii U fanger fantasien hos så mange fans i Europa, og vi ser frem til at levere flere eksklusive titler til både Wii U og Nintendo 3DS i år.”

Splatoon-multiplayer samler fire onlinespillere til et team, der spiller mod et andet hold, mens de forsøger at splatte så meget som muligt af spilleområdet til med teamets farverige blæk. Spillerne kan forvandle sig til blæksprutter og svømme gennem pytter med deres eget blæk for at komme hurtigere frem eller manøvre sig op ad vægge til ellers utilgængelige områder.

Spillets faktaside: http://www.nintendo.dk/wiiu/games/splatoon