Ovenfor ses Philips Momentum 436M6VBPAB som er lavet til konsolspillere.

Skærme til både produktivitet og underholdning

Det nye lineup af 2018-2019 skærme fra Philips byder på noget til enhver smag. Uanset om man søger en skærm til hjemmebrug eller til arbejde, vil man sætte pris på Philips nyeste innovationer, uanset om målet er at øge effektiviteten på kontoret, nyde film og spil endnu mere, reducere rod på skrivebordet, forbedre den ergonomiske komfort eller forkæle sig selv med højt ydende grafik.

Strømlinet design: kantløs, tynd, buet

Et firesidet kantløst design er hovedelementet i flere af de nyeste Philips skærme, hvilket gør dem ideelle til en opsætning med flere skærme. Udover det elegante strømlinede design, er skærmene kun 6.1 mm tynde, mens de buede modeller kan tilbyde mere indlevende oplevelser uanset om det er hjemme eller på arbejde.

En god allieret: en skærm dedikeret til konsolspillere

Den revolutionerende Momentum skærmserie tilbyder konsolspillere enormt god billedkvalitet, hurtig responstid, og lavt input lag for at sikre en spiloplevelse uden hakken og forstyrrelser i hurtige spil. Derudover har skærmen adskillige funktioner der skal øge komfort, velbehag og tilslutningsmuligheder.

Se det store billede: SuperWide skærme

Det nye lineup inkluderer også en SuperWide 32:9 skærm. Den generøse plads gør det lettere at multitaske ved at gøre det muligt at have mere information på én skærm, mens det fjerner distraktioner i centrum af skærmen når den opdeles. SuperWide skærmen er også pladsbesparende, idet man undgår flere skærmfødder og de kabler der følger med i et setup af flere skærme. Store, brede skærme giver også brugeren en forbedret ergonomisk oplevelse, da skærmen er fuldt justerbar og giver en afbalanceret distance til brugeren, der er bedre for både nakke og skulder.

Det helt rigtige touch

Touchskærm-teknologi er også repræsenteret i en del af dette års Philips skærme. B2B skærmene med touch benytter Projected-Capacitive (P-Cap) touch og støtter op til 10 points i forhold til advanced IP54 beskyttelse mod kontakt med vand og støv. Skærmene kan også behageligt og let opdeles for at give brugeren mulighed for fleksibelt at vælge deres foretrukne vinkel for en bedre ergonomisk komfort.

Bekvem tilslutning: USB-C docking

Mange af de kommende Philips skærme til professionelt brug er udstyret med USB-C docking og tilbyder fuld docking funktionalitet og optimerede tilslutningsmuligheder, for at imødekomme de behov der er for fleksible arbejdsmiljøer i dag. Med en tynd, vendbar connector med tværgående retning, USB Type C tilbyder enkel docking med kun et kabel, der sikrer at brugerne sikkert kan overføre data på den hurtigst mulige måde, oplade deres enheder, tilslutte skærmen til telefon eller bærbar og tilslutte eksterne enheder enkelt og hurtigt.

Flere detaljer om nogle af de produkter, der kan opleves på IFA:

499P9H– måler henholdsvis 49”. Skærmen er SuperWide og buet for at gøre multitasking mere effektivt, og erstatter behovet for et setup af flere skærme i fx finansielle virksomheder og andre B2B sektorer. Skærmen er ergonomisk optimeret for at øge produktiviteten, så den kan drejes, tiltes og justeres for maximal komfort. Denne model er udstyret med en række praktiske funktioner såsom USB-C docking, Windows Hello webcam, der kan gemmes væk, en SmartErgo fod og Zero Power kontakt.

349P9H, 329P9H, og 349P7Q – til professionelt brug. Disse skærme har USB-C docking og høj opløsning for øget produktivitet og tilslutning. Udover hastigheden og letheden ved USB-C teknologi, har 349P9H et 34” (21:9) firesidet fladt kantløst IPS-panel med 5120×2160 opløsning, Windows Hello webcam der kan gemmes væk, USB-C docking og mere. 329P9H har et 31.5” (16:9) firesidet kantløst fladt 4K panel med 3840×2160 opløsning, Windows Hello webcam der kan gemmes væk og USB-C docking, og er lavet af 85% genbrugt plast. 349P7F har er en kantløs, buet 34” (21:9) skærm udstyret med USB-C med PD såvel som nyttig 175/175 fod der kan dreje og tiltes -5/+20 for optimal komfort.

221B9T og 171B9T – er tiltænkt professionelt brug, og har derfor touchscreen teknologi med P-Cap touch og IP 54 beskyttelse mod kontakt med vand og støv. Skærmene måler henholdsvis 21.5” og 17” og har begge TN-display touch teknologi op til 10 points og en fleksibelt designet fod for at skabe den helt rette vinkel.

276C8, 278E9Q, og 328E9F – disse ultra-tynde, kantløse modeller med et elegant strømlinet design udvider skærmfladen, har UltraWide farver for levende billeder, og USB-C tilslutning. 276C8 tilbyder en flad, ekstra tynd 6.1 mm skærm, mens 278E9Q og 328E9F tilbyder tynde 9.94 mm buede skærmen.

436M6VBPAB – blev fremvist for første gang i april, og er den første skærm i Philips Momentum serien. Skærmen er designet til konsol spillere, og denne model er udstyret med UltraClear 4K UHD opløsning og akkurat præcision på en stor 43-tommer skærm; Quantum Dot Teknologi giver bedre farvenøjagtighed; Adaptive Sync understøttelse, 4 ms GtG responstid, og lavt input lag for spiloplevelser uden hakken og forstyrrelser selv i spil med højt tempo; betagende Ambiglow lys; og forbedret lyd med DTS Sound™. Men det er ikke det hele: Momentum 436M6VBPAB er også verdens første skærm til at opnå den nye VESA DisplayHDR 1000 standard, hvilket betyder mere levende, dynamiske billeder med overlegen lysstyrke, dybde og nuancer.

Ovenstående er kun et udvalg af de skærme der venter besøgende på IFA. MMD-standen giver besøgende mulighed for at se og opleve hele udvalget af skærme til både professionelt og hjemmebrug, med et udvalg af specifikationer og størrelser til enhver smag og profil. Standen vil også tilbyde besøgende en chance for at teste fire af de helt nye Momentum skærme.