I dag har vi sprit ny gameplay video fra Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Selvfølgelig er Crash og Coco stjernerne i det nye spil, men nu får vi endnu en karakter vi kan spille som, nemlig Tawna Bandicoot!

Kan du huske i det første Crash Bandicoot spil, hvor Crash havde en kæreste? Det er nemlig Tawna Bandicoot. I Crash 4 tager historien dig med på tværs af tid og rum, og det er her Crash og Coco møder Tawna i et sted kaldet “Tawnaverse”. Her er det Tawna der er hovedpersonen.

Tawna Bandicoot har fået et redesign siden det første Crash Bandicoot spil, og hun er nu mere rå og stærk. Som man kan se på billederne her, så har Toys for Bob udpenslet et helt nyt look og stil for Tawna.

Sammenlignet med bla. Cortex og Dingodile, så har Tawna også sine egne tricks og angreb. Hun har nemlig en hook-shot som gør hende i stand til hurtig at komme på tværs af banerne og ikke mindst gøre det af med fjender og kasser på afstand. Hun kan også hoppe højt, bruge spind-attacks og er meget akrobatisk.

Hvis du forudbestiller spillet via PlayStation Store, så kan du allerede fra d. 16 September få lov at spille en demo! I demoen har du to baner at spille: Snow Way Out og Dino Dash. Her kommer du også til at spille som Cortex.

Du kan læse meget mere om Tawna Bandicoot og om spillet lige her på blog.playStation.com.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time udkommer på PS4 og Xbox One d. 2 Oktober, 2020.