Cloud9 er glade for at kunne præsentere EPOS, den globale pioner inden for eksklusive audioløsninger og teknologi, som officiel audiopartner. Med EPOS’ udstyr, der leverer komplette audioopleveler, ser Cloud9 frem imod at bane vejen for The Power of Audio™

EPOS er allerede et velkendt navn inden for esport, idet EPOS tidligere på året gik sammen med Riot Games om at være officiel audiopartner for Oceanic Pro League og SK Gaming. EPOS’ passion for præstation driver deres evne til at udvikle avanceret audioudstyr til gaming, der gør det muligt for digitale atleter at præstere deres bedste. Uanset om du bruger teknologien i en single-player kampagne eller deltager i en kamp med vennerne for at vinde en turnering, er EPOS udviklet til at levere den ultimative gaming-oplevelse.

Cloud9 står midt i endnu et succesrigt år – med et LCS mesterskab i Spring Split, flere sejre i spillet Valorant og senest et Rainbow Six mesterskab i Six August 2020 Major – North Division, og organisationen der derfor begejstret for at byde EPOS velkommen til #C9FAM og med EPOS’ hjælp nå helt nye højder.

”Jeg ser meget af det, vi har bygget med Cloud9 hos EPOS. Deres stræben efter det perfekte kender ingen grænser, og det er tydeligt, at de altid kigger efter måder at forny sig på. Vi er meget glade for at være partnere med dem og ser ivrigt frem mod den næste evolution i vores resultater.” – Jack Etienne, Cloud9, CEO og medstifter

”Hos EPOS stræber vi efter at slippe menneskeligt potentiale fri og løfte gaming op i en helt ny dimension med stærke audioløsninger, og vi er glade for at arbejde sammen med en anerkendt esports-organisation som Cloud9. Som virksomhed tager vi 115 års audioerfaring med os til partnerskabet med Cloud9, og vi forsøger at fremme deres aktiviteter ved at levere vores avancerede audioudstyr for at sikre en eksklusiv audiooplevelse for alle involverede.” – Maja Frølunde Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing, Gaming

Som en del af sponsoratet forpligter EPOS sig til at levere ingeniørtimer til et samarbejde om teknologi-initiativer af særlig relevans inden for esport og performance.

Om Cloud9

Cloud9 er grundlagt i 2013 og har vokset sig til at være en af de mest anerkendte esports-organisationer i verden. Med mesterskaber på tværs af branchen, uovertrufne tilskuertimer og omfattende fordelspakker til spillere og personale, kan Cloud9 bryste sig af at være de bedste inden for alle kategorier.

I øjeblikket repræsenterer Cloud9 professionelle teams i League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, VALORANT, Overwatch, Fortnite, Rainbow Six Siege, Hearthstone, Super Smash Bros Melee, World of Warcraft, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Mobile, og Teamfight Tactics.

Se flere oplysninger om Cloud9 på http://www.cloud9.gg.