Nu kom turen endelig til PlayStation, og vi har nu næsten 7 minutters gameplay fra CD Projekt Red’s store kommende sci-fi rpg, Cyberpunk 2077.

Vi nærmer os med hastige skridt den 10 December, hvor Cyberpunk 2077 står til udgivelse. Så meget snart vil vi kunne boltre os i den store by Night City.

Der har været masser af video materiale der viser spillets flotte gameplay og visuelle kundskaber, men det har mest af alt været PC udgaven og senest Xbox. Men nu har vi gameplay direkte fra PS4 og PS5 via bagudkompatibel. En next-gen opgradering lander engang i 2021 for både PS5 og Xbox Series X.

Da spillet er udviklet primært for PC/PS4/Xbox One, så kan vi allerede se her og i de seneste videoer, at spillet kommer til at se fantastisk godt ud. Men der er et betydeligt spring i grafikken, når videoen slår over til PS5, og her ser det endnu bedre ud.

Så uanset hvor du har tænkt dig at spille Cyberpunk 2077 når vi rammer den 10 December, omend det er på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X eller PC, så får vi et vildt, action-spækket, Sci-Fi fyldt RPG spil.