Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) har i dag introduceret Logitech M190, en full-size trådløs mus der ikke lagger, og som har en tilpasset form der er designet til større hænder. Forbliv produktiv og komfortabel i længere tid med den nye M190, der tilbyder præcis markørkontrol og scrolning til en overkommelig pris, og arbejd trådløst i op til 10 meter imens du er på arbejde eller derhjemme. Den ambidekstrale form gør M190 til den ideelle mus til hænder, der har brug for et større musedesign, og et alternativ til pegefeltet, fra verdens førende inden for mus og tastaturer.

”M190 kombinerer trådløs teknologi, komfort hele dagen og enkel navigation med kvaliteten og præcisionen af en Logitech mus til en fantastisk pris,” siger Malin Sorensson, Marketing Manager Nordics. ”Hvis du ønsker at skabe eller fuldføre din trådløse opsætning med en mus i full-size, uden at skulle betale for meget, så er M190 den perfekte mus til dig.”

M190 Full-Size Wireless Mouse er designet til at følge håndens naturlige kurve med programmerbare knapper og ekstra håndfladestøtte, og kan benyttes i op til 18 måneder med det inkluderede batteri, der automatisk går i strømbesparende tilstand, når det ikke er i brug. USB-modtageren skal blot sættes i computeren, så du kan bruge musen, hvilket også gør det nemt at benytte musen på andre enheder og steder med en pålidelig forbindelse.

Pris og tilgængelighed
The M190 Full-Size Wireless Mouse er tilgængelig fra oktober 2020 på Logitech.com. Vejledende salgspris for Logitech M190 trådløs mus i fuld størrelse er DKK 129,-.