Vi starter Søndagen op med et brag af en trailer. For vi kan med stor glæde præsenterer en ny trailer til Middle-earth: Shadow of War.

Med denne nye trailer får lidt mere indblik i hvad spillet har at byde os.

Middle-earth: Shadow of War udgives den 25. August til Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægNy Heroes of the Storm opdatering ude nu
Næste indlægAllied anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)