Dem som har ventet på South Park: The Fractured but Whole kan nok nikke genkendende til, at det har været lidt af en fadæse om hvornår spillet blev udgivet.

For spillet er blevet rykket flere gange, men nu lader det til at den er god nok med udgivelses datoen til South Park: The Fractured but Whole.

Nu er der nemlig frigivet en ny trailer til spillet, og i den trailer bliver udgivelses datoen fastsat.

Ikke nok med det så kører Ubisoft en kampagne hvor man kan få enten Xbox One eller Playstation 4 versionen af South Park: The Stick of Truth med, hvis man forudbestiller South Park: The Fractured but Whole. Men det er ikke alle steder der er en del af denne kampagne.

South Park: The Fractured but Whole udgives den 17. Oktober til Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægNy Heroes of the Storm opdatering ude nu
Næste indlægAllied anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)