Den unikke RIG Game Audio Dial-funktion gør det muligt for Xbox One- og PS4-gamere at justere lydstyrken, uden de behøver at fjerne hænderne fra kontrolleren

Plantronics, der er pioner inden for lyd- og kommunikationsteknologi, lancerer RIG 500 PRO, en nye serie af gaming-headsets, der er skabt til at give den seriøse gamer hifi-lydkvalitet i en ultralet indpakning. RIG 500 PRO-serien er den første serie af gaming-headsets, hvor ørekopperne er designet som exoskelet med isolerede indre akustikkamre, der reducerer forvrængning og skaber den idelle audioløsning til nutidens high-resolution gaming-platforme.

Headsettets 50 mm-driver leverer omfattende frekvensrespons, mens ørepuderne, der er skabt af to forskellige materialer, skaber den kombination af støjreduktion og komfort, som er nødvendig for, at seriøse gamere kan holde fokus under lange spil. Derudover kommer konsolmodellerne med RIG Game Audio Dial, så du kan forbinde dit headset med din trådløse kontroller ved hjælp af et 3,5 mm-stik. Det giver konsol-gamere mulighed for at justere lydstyrken uden at fjerne hænderne fra kontrolleren. PC-modellerene kommer med en integreret slider for lydkontrol.

“Den nye RIG 500 PRO-serie tager det innovative, modulære design af RIG 500 til et nyt niveau,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics. “Og det stopper ikke her – vi tilbyder en række unikke teknologier og funktioner til den seriøse gamer; Det nye RIG Game Audio Dial til Xbox One og PS4 er en funktion, som vi er de første til at kunne tilbyde gamerne – ligesom vi var de første til at introducere VR-fokuserede headsets og Dolby Atmos®-teknologi.”

RIG 500 PRO-serien fås i PC-, konsol- og e-sports-versioner. Disse headsets er skabt med udgangspunkt i det lette og modulære design fra den originale RIG 500-serie og kommer med følgende funktioner, der givere gamere en række fordele:

 • 50 mm-driver for udvidet frekvensrespons
 • En aftagelig støjreducerende mikrofon med ’flip-to-mute’-funktion. Du skal blot skubbe mikrofonen op for at mute
 • Aftagelige kabler, der nemt kan skiftes ud
 • Ørepuder, der enten er designet i stof for at sikre optimal åndbarhed eller i to forskellige matrialer, der gør det muligt at kombinere komfort og støjreduktion
 • Isolerede akustikkamre, der reducerer forvrængning af lyd
 • Let tilgængelige RIG Game Audio Dial, der gør det muligt at justere lydstyrken direkte fra din Xbox One- eller PS4-kontroller
 • Indbygget slider for lydkontrol i PC-modellerne
 • Mulighed for at aktivere Dolby Atmos for Headphones for tredimensionel lyd. Aktiveringskoden kan købes separat

Priser og tilgængelighed

RIG 500 PRO-serien kan bruges med Xbox One, PlayStation 4 eller Windows 10 og er tilgængelige hos udvalgte forhandlere til følgende vejledende priser:

 • RIG 500 PRO HC til PS4 og Xbox One: 599 kr.
 • RIG 500 PRO til PC, som kommer med metalbøjle med indbygget lydstyrkekontrol: 749 kr.
 • RIG 500 PRO Esports Edition, som er egnet til konkurrencebrug og er designet med støbt metalramme og metalbøjle: 1.195 kr.