Det er stadig under 1 måned siden, at Rocket League det så dagens lys på Playstation Store og PC, og allerede nu, kan vi snart vente den første DLC til spillet.

Psyonix har nemlig annonceret deres kommende DLC til Rocket League som hedder “Supersonic Fury”.

Denne DLC kommer til at indeholde en del forskelligt. Vi kan i flæng nævne: 2 nye biler, 12 nye dele til opgradering af bilen, Spectator Mode og et nyt stadion at spille på.

I kan læse mere om denne DLC på den officielle Playstation Blog .

Vi har ikke fået nogen officiel udgivelses dato, men vi er lovet at den kommer meget snart, og at det vil blive i August i år.

Hvis i ikke kender så meget til Rocket League, så kan i læse vores anmeldelse af spillet , og husk at som Playstation Plus bruger, er spillet gratis indtil den 4. August.

Forrige indlægStem på spil til Instant Game Collection
Næste indlægHue annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)