Nu er der gode, grønne nyheder til alle Sims-elskere: I dag lancerer EA Games og Maxis en ny udvidelsespakke til Sims 4: ’Grønt er skønt’, der sætter fokus på bæredygtighed.

Med den nye udvidelsespakke kan simmerne påvirke deres verden i en grønnere retning. Som noget helt nyt kan de nemlig reducere deres klimaaftryk ved at bruge alternative energiressourcer, dyrke deres egne fødevarer og lave genbrugsmøbler. De, der ikke har noget imod lugten, kan skralde for at indsamle ting til nye kreative initiativer. Der kommer også nye karrieremuligheder i klimaets tjeneste, og simmerne får mulighed for at deltage i grønne fællesskabsprojekter i nabolaget.

I det nye nabolag ved Evergreen Harbour har simmernes beslutninger direkte indflydelse på nærmiljøet. Hvis spillerne ikke omfavner den bæredygtige livsstil, kommer det til at få konsekvenser. Skrald vil flyde i gaderne og luftforureningen vil stige. De miljøvenlige valg vil derimod få byen til at blomstre, når mudret vand bliver krystalklart, og et skinnende nordlys kommer til syne over dem.

Når Sims-spillerne udforsker de bæredygtige initiativer, har de masser af mulighed for at lære mere om, hvordan de også i det virkelige liv kan leve en mere bæredygtig livsstil.

Sims 4 ’Grønt er skønt’ kommer til PC, Mac, PS4 and Xbox One den 5. juni 2020.