Det tredje-persons road trip spil Season: A Letter to the Future fra den Canadiske udvikler Scavengers Studio, har udgivet en ny trailer for spillet, som går i dybden med historien.

I Season: A Letter to the Future, spiller man som en ung kvinde fra en afsides landsby. For første gang udforsker hun verdenen uden for via hendes cykel. På hendes færden indsamler hun minder fra før en naturkatastrofe ødelagde alt.

På hendes eventyr, kommer hun til at møde de sidste indbyggere, kort tid før de er nødsaget til at evakurerer. I dalen som du cykler rundt i, skal du prøve at sammenkæde det mysterium som plager området. Hver samtale, hvert landskab og oplevelser, kommer til at bringe dig tættere på sandheden og en forståelse for, hvorfor sæsonen er ved at være slut.

Selve gameplayet for Season: A Letter to the Future kommer til at handle om udforskning, lave optagelser og ellers finde frem til hvad der sker med verdenen. På din cykel kommer du forbi flotte områder, og man kan til hver en tid, hoppe af cyklen og udforske. De redskaber du har med dig, om det er båndoptageren eller kameraet, gør dig i stand til at optage alt lige fra arkitektur, samtaler med folk, lyde og musik.

Season: A Letter to the Future udkommer d. 31 Januar, 2023 på PS4, PS5, og PC.