Ubisoft har udgivet en helt ny gameplay video for Skull & Bones, som fremviser lidt af hvert. Sørøver spillet er stadig godt på vej, dog skal vi vente endnu længere på at begive os til søs. Men indtil da, så har vi lidt nyt gameplay at kigge på. Her er deres seneste episode af deres Devstrem “The Deck”.

I den nye video af Skull & Bones fra Ubisoft, bliver der gået i kødet på hvad spillet har at tilbyde historiemæssigt og hvilke gameplay elementer, vi kan forvente når spillet engang udkommer. Dette bliver et open-world spil, som har inkorporeret multiplayer. Der vil være mulighed for at gå i land og foretage det som spillet kalder “investigations”.

Investigations i Skull & Bones går ud på, at fortælle en historie via en serie af trin man skal igennem. Spilleren skal følge en sti, som man selv tror kunne være interessant at forfølge. For enden gemmer sig muligvis en skat? Men mest af alt får man mere viden om spillets mange faktioner og om hvad Skull & Bones verdenen har at byde på. Dette kan ske bl.a. via flaskepost, brudstykker fra en dagbog, eller blot at snakke med forskellige karaktere på tværs af spillet.

Skull & Bones skulle have haft udgivelse allerede d. 9 Marts, 2023. Men fornylig har Ubisoft måtte udskyde spillet endnu engang. Denne gang er der ingen decideret dato, og vi kan forvente en udgivelse mellem April 2023 og Marts 2024. Desuden vil Ubisoft give mere info vedrørende udgivelsesdatoer og test faser, meget snart.

Skull & Bones TBA men udkommer på PS5, Xbox Series X|S, Amazon Luna og PC.