I dag løftede SteelSeries sløret for en ny version af det mekaniske spiltastatur APEX M750 uden numerisk tastatur. Det nye tastatur har fået navnet Apex M750 TKL og har samme høje kvalitet og ydeevne i e-sport som det originale M750, men i et mindre og mere mobilt design uden numerisk tastatur.

M750 TKL bruger SteelSeries’ mekaniske QX2-kontakter, er fremstillet i elegant og holdbart 5000 Series-aluminium med en matsort overflade, lysstærke individuelle RGB-LED’er og er kompatibelt med SteelSeries Engine-apps. Tastaturet kombinerer skønhed, ydeevne og tilpasning og giver tilmed spilleren vigtige notifikationer, mens de spiller.

Tastaturet blev udviklet specifikt til e-sports-turneringer. Dets slidstærke design og lille størrelse gør det let at tage med til turneringer eller andre arrangementer, uden at du behøver frygte, at det tager skade. Da der ikke er noget numerisk tastatur, kan afstanden mellem tastaturet og musen optimeres, da spillerens hænder kan placeres tættere på hinanden. Det gør ergonomien bedre, når der spilles i mange timer.

Brugeren kan stadig udnytte alle SteelSeries Engine apps på M750 TKL, heriblandt Discord Chat Integration, ImageSync, Audio Visualizer, PrismSync og GameSense.

SteelSeries har netop offentliggjort sit sponsorat af den populære e-sports-spiller Sander “VoO” Kaasjager, der har brugt SteelSeries-produkter gennem hele sin karriere. Han foretrækker et tastatur uden numerisk tastatur til turneringer.

”Jeg bruger en lav musefølsomhed, så jeg har brug for al den skrivebordsplads, jeg kan få”, udtaler Kaasjager. ”SteelSeries M750 TKL har ikke noget numerisk tastatur, men har ellers alle de fantastiske funktioner som det almindelige M750, så nu behøver jeg ikke længere være bange for at ramme mit tastatur!”

Pris og tilgængelighed

APEX M750 TKL kan købes nu på SteelSeries’ website til en pris på kr. 1.099,-