Det er ikke kun som spil at HTC Vive giver en større indlevelse. Hvis du er kunst interesseret så er det også et område hvor HTC Vive er repræsenteret. HTC Vive satser nu millioner af dollars på det internationale kunstprojekt Vive Arts. Her inviteres museer og kunstnere fra hele verden til at udvikle virtual reality installationer, der kan bringe kunsten til live på en helt ny og interaktiv måde.

Tate tilbyder Modigliani i virtual reality
Vive Arts første store projekt er i London i samarbejde med Tate Moderns store udstilling om den italienske billedhugger og maler Modigliani, der åbner den 23. november.

Her vil udstillingen omfatte en integreret virtual reality oplevelse, der tager de besøgende helt ind i Modiglianis verden i Paris i starten af det 20. århundrede. På samme tid kan man opleve Modigliani i virtual reality hjemme fra stuen via HTC Vive.

HTC Vive har desuden indgået partnerskaber med bl.a. Londons Royal Academy of Arts, Taipei’s National Palace MuseumFrench National Museum of Natural History og Newseum i Washington DC.