Acer afslørede i dag et væld af nye produkter i ekspanderende Predator- og Nitro-porteføljer med tre nye gamingskærme, der passer til en bred vifte af gamere, fra elite-professionelle, der kræver førsteklasses teknologi til lejligheds-gamere, der spiller for sjov. Derudover er Acer også de første til at levere TÜV Rheinland Eyesafe-certificerede gamingskærme, der er specielt designede til at udsende mindre højtenergi blåt lys sammenlignet med LCD-skærme, der ellers er standard i branchen.

“Vores nyeste gamingskærme har branchens nyeste teknologi for at give gamere jævn ydeevne og behagelig ergonomi,” sagde Thoai Au, Product Manager, Consumer monitors hos Acer Nordics. ”Vores Predator-gamingskærme er designet til at appellere til de mest krævende gamere. Skærmeserien har bevist deres kvalitet og pålidelighed og er et populært valg både for professionelle spillere og dem, der bare gamer for sjov. De nye Predator- og Acer Nitro-skærme fås i en række forskellige designs og størrelser, der appellerer til næsten alle, der er på markedet efter en gamingskærm.”

Predator XB273U NX – Legendarisk hastighed til en professionel gamingoplevelse

Predator XB273U NX gamingskærmen er til gamere, der søger en banebrydende gamingoplevelse. Denne 27-tommers store skærm er fyldt med de nyeste innovationer inden for gaming og display og gør spil levende med et WQHD (2560 x 1440)-panel, 275 Hz (overclocked) opdateringshastighed og op til 0.5 ms responstid (G til G), hvilket sikrer jævn og flimmerfri grafik, selv når genstande bevæger sig hurtigt på skærmen. Skærmen dækker 95% af DCI-P3 farveskalaen for at tilbyde livlige farver og dybere sorte farver, og er yderligere forbedret med Acers Agile-Splendor IPS-teknologi, der gør det muligt at få krystalklare billeder, selv ved brede synsvinkler.

Den nyligt lancerede NVIDIA® Reflex Latency Analyzer-teknologi, et revolutionerende systemlatensmålings-værktøj, der registrerer museklik, og derefter måler nøjagtig den tid, det tager for de resulterende pixels (dvs. en eksplosion ved pistolskud) at skifte på skærmen, mens NVIDIA G-SYNC giver strømlinet gaming og udvidet kontrastforhold og farvepalet. 

Predator XB323QK NV – 31,5 tommer 4K opløsning

Den nye Predator XB323QK NV er en 31,5-tommer NVIDIA® G-SYNC®-kompatibel UHD (3840 x 2160) gamingskærm med en hurtig opdateringshastighed på 144 Hz. Oveni den fremragende grafik, ser spillet også behageligt og levende ud med det pulserende udvalg af farver, der tilbydes af skærmens DCI-P3 90% brede farveskala. Acers Agile Splendor IPS og en VESA DisplayHDR™ 400-certificering er også inkluderet.

Acer VisionCare 4.0 – Mere komfortabel gaming

Begge de nye skærme i Predator XB3-serien kommer med Acer VisionCare 4.0, en omfattende pakke af teknologier, der hjælper med at beskytte brugerens øjne under længere spilsessioner og turneringer. Acer VisionCare 4.0 inkluderer LightSense til justering af skærmens lysstyrke baseret på lyset i omgivelserne samt AdaptiveLight, ColorSense og ProxiSense, som er en række teknologier, der registrerer lyset i omgivelserne og derefter automatisk justerer og tilpasser skærmens lysstyrke og farvetemperatur derefter.

Begge er blandt de første skærme i verden, der er TÜV Rheinland Eyesafe®-certificeret. De hviler også på Acers ErgoStand, et innovativt stativ, der giver brugerne friheden til at dreje, vippe og rotere samt justere skærmens højde for at finde den perfekte synsvinkel.

Acer Nitro XV282K KV – 4K UHD-skærm med understøttelse af de nyeste spilkonsoller

Med Nitro XV282K KV kan brugeren fordybe sig i spektakulær verden af utrolige detaljer medet 4K UHD (3840 x 2160) IPS-panel, kontrastforhold på 100.000.000:1, som viser skarpe billeder og dækker 90% af DCI-P3 farveskalaen for en intens farvegengivelse. Den kommer også med AMD® FreeSync Premium-teknologi, et panel med opdateringsfrekvens på 144 Hz og 1 ms responstid til lynhurtig billedgengivelse. Derudover kommer Acer Nitro XV282K KV med  et HDMI 2.1 kabel til problemfri understøttelse af de nyeste spilkonsoller ved 4K UHD 120 Hz med VRR (Variable Refresh Rate). Skærmen er også TÜV Rheinland Eyesafe-certificet og har Acers nye Agile-Splendor IPS-teknologi, der sikrer klare billeder selv ved brede synsvinkler.

Den nye skærm i Acer Nitro XV2-serien har Acer HDR 400 og IPS med flydende krystaller for bedre billedkvalitet, mens Acer VisionCare 3.0 inkorporerer adskillige teknologiske innovationer for at hjælpe med at reducere belastninger på øjnene, især hos de mange brugere, der sidder ved skærmen i længere tid, så som programmører, forfattere og grafiske designere. Disse teknologier inkluderer LightSense, ColorSense, ProxiSense og BluelightShield Pro.

Priser og tilgængelighed

Gaming MonitorsTilgængelighedDKKSEKNOKEUR
Predator XB323QK NVMai 20218.99911.79012.4901.199
Nitro XV282K KV / Nitro XV2Mai 20216.9999.4909.990949
Predator XB273U NXMai 20218.79911.99012.2901.179

For mere information om Acer VisionCare.