I går kunne vi glæde Final Fantasy fans med dugfriske billeder fra Final Fantasy XIV Patch 4.3. Men det stopper ikke der med at glæde jer.

Vi har fået fingrene i hele 6 nye billeder fra den kommende Patch 4.3 og dem vil vi selvfølgelig ikke snyde jer for:

Selvom vi ikke kender den faste dato på frigivelsen af Patch 4.3 er hypet jo allerede stort.

Ser I frem til denne nye patch til Final Fantasy XIV?

Forrige indlægLoadout lukkes ned
Næste indlægNintendo Labo anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)