Det varer ikke længe før Detective Pikachu lander på Nintendo 3DS. Nu kan vi give jer lidt flere detaljer om spillet.

Nintendo har frigivet en ny trailer til Detective Pikachu. Men ikke nok med det, så får I også en lille stak nye detaljer om spillet:

  • Problemer in Ryme City: I Ryme City bor folk og Pokémon side om side. Men i den senere tid er mange ellers venlige Pokémon begyndt at gå bersærk uden nogen synlig årsag. Detective Pikachu og
    vennen Tim leder efter Tims far, Harry, og snubler uforvarende ind i mysteriet om alle de amokgående Pokémon. Kan de både løse mysteriet og finde Tims far?
  • Den mystiske Mewtwo: Der er mange forskellige Pokémon med i Detective Pikachu, men særligt Mewtwo lader til at have den største forbindelse til det store mysterium. Hvordan er Mewtwo forbundet med alting? Og hvorfra kender Mewtwo Detective Pikachu?
  • Farverige figurer: Ryme City er spækket med charmerende figurer, blandt andre Pablo Millan, som ejer Detective Pikachus yndlingscafé, politiinspektør Frank Holliday, og den lokale tv-stations fotograf, Maiko Okamoto. At møde og forhøre alle disse farverige figurer giver yderligere sjov og kolorit til spillet.

Detective Pikachu udgives eksklusivt på Nintendo 3DS den 23. Marts.

Forrige indlægGORN får en ny opdatering
Næste indlægSteelseries Rival 600 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)