Dragon Ball Xenoverse 2 har været ude noget tid nu, men der kommer stadig nyt indhold til spillet.

En ny trailer løfter sløret for hvad vi får i den kommende opdatering til spillet.

Så sæt X i kalenderen den 28. Februar, for der frigives denne nye opdatering på alle platforme.

Spiller i stadig Dragon Ball Xenoverse 2?

Forrige indlægGORN får en ny opdatering
Næste indlægSteelseries Rival 600 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)