Når et spil går guld, betyder det at det er klar til at blive sendt i trykken, så vi kan få vores kopi af det ude i forretningerne.

Nu kan vi med stor glæde fortælle at Ni no Kuni II: Revenant Kingdom er gået guld. Det har den officielle Playstation Twitter profil nemlig løftet sløret for:

Så nu må det godt se at blive den 23. Marts så vi alle kan få fingrene i Ni no Kuni II: Revenant Kingdom på Playstation 4 eller PC.

Forrige indlægGORN får en ny opdatering
Næste indlægSteelseries Rival 600 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)