På IFA præsenterer TP-Link fire nye Mesh WLAN-sæt fra Deco-serien og endnu flere produkter til den nye WLAN-standard – Wi-Fi 6 (802.11ax) – samt et stort udvalg af grej til dit Smart Home.

Portefølje over Wi-Fi 6-kompatible WLAN-produkter

  • Ny WLAN-standard for højere hastighed, større afstand og bedre kapacitet

WLAN-router Archer AX50

Denne Wi-Fi 6 WLAN-router kører på 2,4 GHz-bånd med op til 574 Mb/s og på 5 GHz-bånd op til 2.402 Mb/s. Den indeholder en kraftig dual-core-processor fra Intel. Da den nye WLAN-standard er flere gange bedre end forgængeren Wi-Fi 5, kan to streams genereres i én retning og samtidig sende til forskellige enheder (2×2 MU-MIMO). Som altid er produkterne i TP-Link-kategorien HomeCareTM skabt til at beskytte dig og din familie mod cybertrusler og vira.

WLAN Repeater RE505X

På trods af den langt bedre rækkevidde i Wi-Fi 6 er det ikke muligt at opnå optimal båndbredde i alle hjemmets hjørner og kroge. Så er det smart med en prisvenlig repeater, der forstærker det originale signal. RE505X sender signalet videre til steder med svagt signal – og endda med helt op til 1,5 Gb/s. RE505X er kompatibel med OneMesh-produkter og bagud-kompatibel, så du altid kan sætte et mesh-system op, selvom teknologien ændrer sig.

Wi-Fi 6 PCIe Adapter Archer TX3000E

For at få fuldt udbytte af WiFi 6 skal de forbundne enheder understøtte WiFi 6. Archer TX3000E PCIe kan komme helt op på 2.402 Mb/s på 5 GHz og 574 Mb/s på 2,4 GHz med de to eksterne antenner. Det giver dig f.eks. mulighed for at downloade video i HD på få sekunder eller streame adskillige live-videoer på samme tid. Det er særligt vigtigt, hvis du spiller grafiktunge spil, hvor selv små forsinkelser kan få afgørende betydning for spiloplevelsen. Adapteren installeres via PCI Express og understøtter WPA3-krypteringsstandarden.

Deco-familien har fået vokseværk

  • Mesh-intelligens kombineret med Wi-Fi 6 og nye mesh-sæt med powerline-funktionalitet

Deco X60 og Deco X20

Med den revolutionerende kombination af OFDMA og MU-MIMO fra Wi-Fi 6 skaber Deco X-seriens produkter et mere effektivt netværk og giver fire gange bedre gennemgang til enheder i udfordrede områder. Både Deco X60 og X20 kan trække op til 150 enheder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ydermere kan den seneste 1024-QAM med højere symbolrate booste Deco X60 op til 3 Gb/s, hvilket er ideelt til krævende opgaver som online-spil og streaming i HD. Deco X20 er designet som et Wi-Fi 6-mesh til knap så krævende opgaver – men kommer alligevel helt op på 1,8 GB/s.

Deco E3

Deco E3 giver dig den mest prisvenlige mulighed for at erstatte dit eksisterende WLAN-netværk med et moderne mesh-system. Systemet består af en cylinderformet enhed og en repeater, der tilsammen danner et intelligent netværk med samme navn, SSID.

Portefølje over Smart Home-produkter

  • En ny generation af WLAN-pærer og overvågningskameraer samt lys-strips og almindelige kameraer

WLAN-pærer KL50 og KL60

De nye WLAN-pærer KL50 (Soft White) og KL60 (Warm Amber) er i sandhed en strålende nyhed. Med et langt mere kompakt design er det næsten umuligt at se forskel på en klassisk elpære. Det industrielle design giver klart udsyn til pæren og den stiliserede glødetråd. Du kan styre din pære med appen eller dine stemme, den fungerer med en dæmperkontakt, og den bruger 80 % mindre strøm end konventionelle pærer. Med den gratis Kasa Smart-app kan du kombinere dine smart-pærer i grupper, der automatisk kan tænde og slukke, så det f.eks. ser ud, som om nogen er hjemme.

KL430 Light Strips

For første gang giver TP-Link dig nu en lys-strip med flere forskellige lyseffekter. De to meter lange strips kan kobles sammen med forbindelsesstykker og danne én lang strip på op til 10 meter – med masser af lys! De er fleksible og udstyret med en klæbestrimmel, så de let kan fastgøres på de fleste overflader og i mange forskellige former og mønstre. KL430 skal blot forbindes via WLAN og kan så styres via app eller stemmeassistent (Alexa og Google Assistant) uden behov for yderligere kontrol eller interface.

Ein Bild, das drinnen, sitzend enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Overvågningskamera Kasa Spot (KC115)

Med KC115 udvider vi TP-Links samling af indendørs-overvågningskameraer. Både live-visning og lokal lagring på microSD-kort (op til 128 GB) er understøttet, så du kan holde øje med alt det, der betyder noget. Begge dele kan indstilles til fuld HD-opløsning på 1080p med utrolige farver og balanceret lys. Med horisontal visning på 360° og vertikal visning på 118° giver Kasa Spot dig perfekt dækning med motion tracking – selv i komplet mørke og op til ni meter væk. Ydermere kan du med Patrol Mode indstille fire synsvinkler, som kameraet automatisk skifter mellem, så det kan optage aktivitet i de ønskede intervaller.

Med Tapo er det billigt at få et Smart Home

“Tapo” er TP-Links svar på den voksende efterspørgsel på Smart Home-løsninger, der er både enkle og prisvenlige. De første produkter under det nye banner bliver vist på IFA: to nye overvågnings-kameraer (Tapo C100 og C200) samt Tapo P100 WLAN-kontakten. Senere på året kommer endnu flere Tapo-produkter i form af WLAN-pærer, overvågningskameraer og smart-kontakter.