Et af de spil mange glæder sig til (undertegnet også) er uden tvivl Marvel’s Spider-Man: Miles Morales på PS4 og PS5. Insomniac Games fortsætter historien fra Marvel’s Spider-Man, men denne gang med en lille historie der centrere om Miles Morales og hans vej til at blive Spider-Man. Magesinet Game Informer har en masse lækre nye videoer fra spillet, og de er i den grad et kig værd.

Hele måneden udgiver Game Informer en masse nyt omkring Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Vi har allerede fået en håndfuld nye videoer fra spillet, men den seneste bringer en helt ny feature og makker til spillet. Spider-Cat!

Udover de lækre videoer, ved vi også lidt om hvad spillet er i stand til. Hvis man spiller på PlayStation 5, så kan man vælge mellem 4K/60 fps Performance Mode eller 4K/30 fps Fidelity Mode. Sidst nævnte har en fordel over den anden, i det ved 4K/30 fps får man features såsom ray tracing og andre visuelle forbedringer. Derudover får man også overall, forbedringer med load tiderne, som godt og vel er elimineret.

Der vil ikke være helt ligesom mange boss battles, som i Marvel’s Spider-Man, men vi kan forvente at se blandt andet Rhino, Tinkerer og håndlangere fra Roxxon Corporation.

Selve spillets fokus vil også være på Harlem, som er stedet hvor det hele kommer til at finde sted. Selvom det er en ny karakter og legeplads, så vil man stadig skulle hjælpe indbyggerer i nød. Med Friendly Neighborhood Spider App, kan Miles opdage kriminalitet i nærheden og sætte efter forbryderne.

Via Game Informer

Photo mode vender også tilbage, så du kan tage nogle fede action billeder af Spider-Man. Og når man tager billeder, så skal man også have et cool outfit, derfor kan man også åbne op for nye dragter. Et af de seneste billeder viser én af de nyeste dragter der har en meget futuristisk udseende.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales udkommer på PS4 d. 12 November, 2020.

Udkommer også på PS5 d. 19 November, 2020.