Tidligere på året bragte vi de 15 største rygter omkring den nye Playsation 4, og efterhånden som tiden går, vil disse enten blive af- eller bekræftet. Allerede nu vil validteten af 3 af de præsenterede rygter blive afklaret.

Nyeste rygter peger i retningen af prisen, som Sony har tænkt sig at sætte på omkring 40.000 yen(428 dollars). Dette beløb er betydeligt lavere end det flere havde gættet på den nye Playstation ville blive fastsat til. Da Playstation 3 blev frigivet i 2006, kostede denne omkring 60.000 yen hvilket er 20.000 yen mere end den kommende. Skulle dette beløb holde i sidste ende, vil dette betyde at prisen i Danmark ved release dato vil ligge på den gode side af 4000 kroner. Selvom 40.000 yen i danske kroner kun svarer til 2400 kroner, vil prisen som altid blive højere på det europæiske marked, og endda endnu højere på det danske.

Næste rygte går på controlleren som vil skal benytte til Sonys næste flagskib. Nuværende rygter melder om touchpad på selve controlleren og at den vil have nogenlunde samme form som de sidste 3 controllere Sony har givet os. Derudover skulle det være næsten 100% sikkert, at Sony har tænkt sig at benytte Cloud Gaming på deres næste konsol, som vi også beskrev i en tidligere artikel.  Dette betyder at vi vil kunne tilgå mange spil, uden overhovedet at installere dem på vores playstation, og i stedet bare streame dem direkte over nettet.

Udgivelsesdatoen er dog stadig meget usikker, nogle rygter siger sent i 2013 i USA og Japan, og start 2014 i Europa. Det betyder vi må vente i spænding indtil den 20. februar!