Gaming magasinet Polygon var i går ude og tale med film- og serie producer J. J. Abrams omkring hans spilinteresser. J. J. Abrams der står bag film og serier som Cloverfield, Lost, Armageddon, Super 8 og Mission Impossible 3, har førhen åben talt om hans kærlighed til gaming verdenen, og det lader nu til at J. J. Abrams og Valve har slået hovederne sammen, og det bliver kun fantasien der kan sætte grænser.

Et af de mest åbenlyse valg til at ramme det store lærred, ville fra Half Life Franchisen, der har solgt millioner af eksemplarer, og er elsket af mange. Spillet, hvor du som bekendt, styrer fysikeren Gordon Freeman i hans kamp på at flygte fra det underjordiske laboratorium efter deres eksperiment er gået grueligt galt.

Et andet eksempel der også er blevet bragt frem i lyset i denne diskussion er den forholdsvis nye franchise Portal. Vi har førhen set talrige eksempler på nettet af folk der har lavet kortfilm med den famøse portal-gun, og flere af os har nok kunne tænke os at se dette fantastiske våben i en hel spillefilm.

Forskellen imellem disse 2 franchises er selvfølgelig at en franchise som Half Life ville umildbart være lidt lettere at tilgå da store dele af historien allerede er skrevet, hvorimod der i portal ville skulle ændres en del på den originale historie, for at kunne udfylde de obligatoriske 100 minutter på det store lærred.

Personligt håber jeg på en filmatisering af Half Life franchisen da mit hjerte har banket for denne serie siden 1998 hvor spillet først udkom.