Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Bane til LittleBigPlanet fortæller om oplevelser i Danmark

 


0
Posted 4. juli 2013 by

VisitDenmark og Sony PlayStation er gået sammen om at promovere Danmark som rejsedestination gennem computerspillet LittleBigPlanet Vita. Det sker med en specialudviklet Danmarks-bane, hvor spillere verden over kan få et anderledes indblik i nogle af landets særlige kendetegn og turistattraktioner.

Fremover kan folk fra hele verden tage på eventyr i computerspils-versioner af kendte danske seværdigheder og kendetegn som Nyhavn, vindmølleparker, kyststrækninger og

Den særlige Danmarks-bane er lavet til det populære computerspil LittleBigPlanet til den håndholdte spillekonsol PlayStation Vita. Spillet giver folk verden over et anderledes indblik i Danmark som land, og VisitDenmark går således nye digitale veje for at vise Danmark frem som en attraktiv feriedestination.

Du finder banen her: http://vita.lbp.me/search?q=visit+denmark

VisitDenmark 02  VisitDenmark 03  VisitDenmark 04

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment