Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Hitman “ordner” utro små bryster på FaceBook

 

0
Posted 4. december 2012 by

Square Enix nåede at have deres Hitman FaceBook app oppe i næsten 3 timer inden den blev fjernet. Du kunne en kort overgang bestille et lejemord på en af dine venner på FaceBook. Det er Rock, Paper, Shotgun som opdagede denne særprægede app og hvis du følger linket her kan du se flere billeder og en længere beskrivelse fra kilden.

Når du oprettede en kontrakt var der flere muligheder for at angive årsagen som f.eks. at din ven var utro som grund til at din (tidligere) ven skulle fjernes fra det globale pulje. Som identifikations mulighed kunne du angive “små bryster” eller “lille penis”. Denne særprægede form for marketing er lavet af reklamebureauet Ralph, som nok ikke har været klar over at mordtrusler, selv i reklameøjemed, er strafbart. Selv i reklamebranchen kan man bruge lidt for meget psycho pharma.

Square Enix har beklaget deres reklamestunt, som aldrig skulle havet været forbi idé stadiet.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment