Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mantis Burn Racing kommer til Switch

 


0
Posted 23. september 2017 by

Mantis Burn Racing har været ude til flere platforme i en god rum tid nu, og inden længe kan vi også skrive Nintendo Switch på den liste.

VooFoo Studios har netop løftet sløret for deres hit Mantis Burn Racing, vil blive udgivet til Nintendo Switch også. Ud over det, så kan vi med stor glæde dele traileren der er frigivet sammen med denne annoncering.

Udgivelses datoen til Mantis Burn Racing på Nintendo Switch er ikke i hus endnu, men vi er lovet at spillet udgives i 2017.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment